top of page
בתחילת דרכי כמאמנת אישית לניהול זמן (לפני 7 שנים) הבאתי לאימונים, הרצאות וסדנאות שהעברתי אך ורק ארגז כלים פרקטי עשיר ומלא בטוויסטים שעשו את ההבדל .
עם זאת הבחנתי שמשהו לא עובד, משהו היה חסר ובפועל השינויים שהמתאמנים שלי עשו לא התקבעו בחייהם ולא החזיקו מעמד לאורך זמן. התבוננתי בכך לאורך זמן ולמדתי דבר חשוב מאוד.
בזכותו יצרתי את המודל שהוא עמוד התווך בכל מה שאני מאמנת אליו היום – "מודל משולש הנצחון". למדתי שכדי לעשות שינוי בהתנהלות שלנו, לא מספיק לעבוד רק עם כלים פרקטיים.
מודל משולש הניצחון
מודעות וזיהוי דפוסים מעכבים
כלים פרקטיים
אימון ותרגול
מודל משולש הנצחון
מודל משולש הנצחון
כי הם פוטנציאל שתלוי במה אנחנו נחליט לעשות איתו.
את אותם דפוסים/נטיות אנו מאמצים בשנים המוקדמות של חיינו (עד גיל 12) כמענה למצבים הישרדותיים שהחיים מזמנים לנו. בשלב מאוחר יותר הדפוסים האלה יותר מעכבים אותנו ואנו כיצורים של הרגל, ממשיכים לאחוז בהם מחשש לשינוי. הדפוסים האלה הם האחראים לקשיים שלנו בהתנהלות היומיומית שלנו ולכן אם רק נעבוד עם כלים פרקטיים, השינוי לא יחזיק מעמד לאורך זמן, כי הדפוסים ידרסו את הכלים.
לדוגמא: נטייה לחוסר בטחון עצמי, נטייה לרצות, נטייה לדחיינות, נטייה לפרפקציוניזם ועוד.....
קודקוד עליון
מודעות וזיהוי הדפוסים המעכבים בחיינו, אני קוראת להם "נטיות"
ארגז הכלים שעובד בהרמוניה מושלמת עם המודעות לדפוסים. הפנים והחוץ שמשלימים ומעצימים אחד את השני. הכלים מאפשרים יצירת מסגרת שומרת ומאפשרת: תכנון לצד ספונטניות, ארגון לצד יצירתיות, לקיחת אחריות לצד חופש אמיתי.
קודקוד תחתון ימני
כלים פרקטיים
שינוי גדול נעשה בצעדים קטנים שנאספים לכדי הרגל. מחקרים מוכיחים שהמוח שלנו זקוק לתרגול ואימון של לפחות 21 ימים כדי לקבע הרגל. אני טוענת שבכל מה שקשור להתנהלות שלנו, צריך אפילו יותר. זה תהליך מתמשך שנבנה מאימון ותרגול של הכלים, עד להפנמה משמעותית לתוך התנהלות חיינו.
קודקוד תחתון שמאלי
אימון ותרגול
המודל נמצא בכל מה שאני מאמנת אליו היום, מוזמנים להכנס
מוזמנים לגלות את הדפוסים המעכבים שלכם ביחד איתי
בפגישת הכרות וזיהוי צרכים במתנה
bottom of page